Peliviikko 8.-14.11.2021

07.10.2021

Lukuliikettä kuntiin! -hanke osallistuu Peliviikkoon 8.-14.11.2021.

Peliviikko on kirjastojen aloitteesta lähtenyt pelikasvatuksen teemaviikko. Teemaviikon tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria. Peliviikkoa järjestetään samaan aikaan kuin International Games Week, ja sitä koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.

Peliviikolla järjestetään tapahtumia eri puolilla Suomea ja verkossa, joissa pelataan esimerkiksi lautapelejä, roolipelejä, konsoli- ja tietokonepelejä. Tutustutaan myös pelikulttuuriin luentojen ja työpajojen muodossa. Peliviikon sivuilta löytyy tietoa viikon aikana järjestettävistä pelitapahtumista.

Peliviikon sivuille pääset tästä

Lukuliikettä kuntiin! -pelitapahtumia


Matka tarinoiden ja pelien maailmaan 9.11.

Lukuliikettä kuntiin! -hanke järjestää kaikille avoimen webinaarin 9.11 klo 14.30-16. Tilaisuuden puheenvuorot tarjoavat mielenkiintoisia näkemyksiä ja kokemuksia pelillisyyden ja lukemaan innostamisen yhdistämisestä.

Lisätietoa löytyy ja ilmoittautumaan pääsee täältä

Lukuintoa pakopeleistä -virtuaalikoulutus 17.11.

Lukuliikettä kuntiin! -hanke tarjoaa Suomen Kirjainstituutin järjestämän koulutuksen Lukuintoa pakopeleistä keskiviikkona 17.11.21 klo 15.00-16.45. koulutuksessa yhdistyvät pakohuonepedagogiikka ja kirjallisuuskasvatus.

Koulutus on täynnä

Peruutuspaikkoja voi tiedustella sanna.paljakka@porvoo.fi


Lähde mukaan Peliviikkoon tapahtumakävijänä tai järjestämällä oma pelitapahtuma!

Halutessasi voit kertoa ja jakaa Peliviikon aikana toteuttamiasi pelitempauksia lähettämällä viestiä, kuvia tai videoklippejä Lukuliikettä kuntiin! -hankkeen lukuagentille sanna.paljakka@porvoo.fi. Alla olevan lomakkeen kautta voit myös tuoda esille teidän tapanne osallistua Peliviikkoon.